Yritys

Metalliromun kierrätys

Helsingin Metallipurkaus Oy on metalliromun kierrätystä harjoittava perheyritys Uudellamaalla. Yrityksemme sijaitsee aivan kahden kunnan rajalla: kotikuntamme on Lohja, mutta toimipisteemme sijaitsee Nummelan postinumeron puolella. Meillä on pitkä kokemus metallin käsittelystä.

Keräämme, vastaanotamme ja käsittelemme kierrätettävää teollisuus-, purku-, maatalous- ja yhdyskuntaromua. Toimitamme käsittelemämme hyödynnettävät raaka-aineet edelleen teollisuuden raaka-aineeksi.

Ympäristöystävällistä romunkäsittelyä

Pyrimme laajentamaan ja tehostamaan romunkäsittelyä tekemällä yhteistyötä Suomen muiden alan yritysten kanssa. Pitkän historiamme ansiosta meillä on vankka kokemus alasta sekä pitkäaikaiset suhteet muihin kaltaisiimme yrityksiin. Yrityksessämme työskentelee tällä hetkellä 8 henkilöä.

Meillä työskentelee ympäristöalan koulutuksen saanut ympäristövastaava. Raportoimme vuosittain toiminnastamme Lohjan ympäristöviranomaisille. Olemme myös jäseninä kuntamme ympäristö yhteistyöverkostossa.

Ympäristöystävällisyys on meille tärkeää, ja työllämme pyrimme tekemään jalanjäljestämme vihreämmän. Ota yhteyttä ja kysy lisää metalliromun kierrätyksestä!

Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä